Ledarskap ABC (nivå 1-3)

Ledarskap ABC (nivå 1-3)

nysomchef
Beskrivning

Ledarskap ABC är en chefsutbildning uppdelad i tre nivåer där du på den första nivån får en grundläggande introduktion till ledarskap och chefskap. Under de nästföljande nivåerna får du lära dig allt mer avancerade metoder för att du ska bli en riktigt skicklig chef och ledare. Under utbildningens gång kommer du att få analysera dig själv som chef. Hur är du som chef och ledare? Vilka är dina största utmaningar? Du kommer att få undersöka olika ledarstilar men även dina egna personliga roller och strategier.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Ledarskap ABC (nivå 1-3).