Ledarskap & Projektledning

LEDARSKAP

Ledarskapsutbildning
Bli en verkligt skicklig chef och ledare!

För att möta det ökande behovet av riktigt moderna och professionella ledarskapsutbildningar har vi på GMS International utvecklat ett flertal olika format inom chefskap & ledarskap. Våra utbildningar handlar bland annat om – Globalt Ledarskap – Agilt, Rörligt och Flexibelt Ledarskap – Ledarskap för Virtuella Möten & Internationella Projektgrupper, Affärsmannaskap för Kvinnliga Chefer etc.

Det här är bara några exempel när det gäller våra många koncept för chefskap & ledarskap. Men det som är gemensamt för alla våra kurser är att de möter både dagens och framtidens krav på ledare och chefer – där företag allt oftare agerar i en internationell kontext och dagligen måste kunna hantera kunder, leverantörer, medarbetare och regler från hela världen. Ett globalt företagsklimat där organisationer blir allt plattare, rörligare och mer multikulturella. Ett tekniskt företagsklimat där utvecklingen rör sig framåt i konstant och mycket snabb takt.

Det är där GMS ledarskapsutbildningar börjar.

Alla våra kurser och utbildningar inom ledarskap är unikt utformade eftersom de alltid skräddarsys utifrån kundens önskemål och behov. Med över 35 års erfarenhet i branschen har vi mycket stor kunskap när det gäller att skapa och koordinera den här typen av utbildningar och workshops.

Vänligen Kontakta oss för mer information!

Exempel på Kurser och Utbildningar

Ledarskap ABC (nivå 1-3)

AFFÄRSENGELSKAEn chefsutbildning uppdelad i tre nivåer där du först (nivå 1) får en grundläggande introduktion till ledarskap och sedan (nivå 2 & 3) får lära dig allt mer avancerade metoder för att du ska bli en riktigt skicklig chef och ledare.

Globalt Ledarskap

whoVad betyder global handel och globalt integrerad teknologi för ditt företag? Lär dig hur er verksamhet kan bli mer effektiv ur ett modernt, internationellt perspektiv.

Kommunikativt Ledarskap i Multikulturella Organisationer

FÖRSÄKRINGSENGELSKAAlla måste jobba mot samma mål! Här får du som är chef och ledare lära dig hur du får ut mesta möjliga av den kulturella och internationella mångfald som finns inom ditt företag.

Balance Scorecard

urlDen här kursen kommer att lära dig som är chef eller ledare att använda BSC (Balance Scorecards) för att på så sätt få en tydligare överblick över ditt företags verksamhet.

Arbeta Agilt! – Att Leda Rörliga Projekt

mobilize_240x200Allt fler företag jobbar i agila projektformer. Den här kursen ger dig, som är projektledare eller teamledare, verktyg för det agila sättet att arbeta och leda.

Ledarskap för Nordiska Chefer

communicating_csrVi lär dig de kulturella och affärsmässiga skillnaderna och ger dig en solid plattform att stå på när det gäller att leda människor, arbetsgrupper och företag i norden och över de nordiska gränserna.

Affärsmannaskap för Kvinnor

ATT SKRIVA AFFÄRSDOKUMENT PÅ ENGELSKAVilka krav ställs på kvinnliga chefer och ledare? Vilka konflikter kan uppstå? En inspirerande kurs i affärsmannaskap och ledarskap riktad till kvinnor i ledande positioner!

Att Leda Virtuella Möten

imagesVirtuella affärsmöten och förhandlingar blir allt mer vanligt! Här får du som är chef lära dig att hantera teknik, röst och kroppsspråk till din absoluta fördel.

Att Leda Virtuella Team

PRESENTATION PÅ ENGELSKAMånga projekt idag drivs på olika platser runt om i världen, med personal som aldrig möts. Den här kursen hjälper dig att få till ett väl fungerande samarbete trots långa avstånd.

William Marston’s DISC Workshop

human resourceThis DISC workshop helps individuals understand each other better and appreciate the unique differences each person brings to the workplace.

Personlig Effektivitet & Stresshantering

ENGELSKA-FÖR-KUNDSERVICEDen här kursen ger dig konkreta metoder och tekniker för att bättre planera och strukturera ditt arbete, bli mer effektiv och på så sätt hantera stress.

Personlig Coachning

ENGELSKA-FÖR-KUNDSERVICEEtt individuellt anpassat program för dig som är chef eller ledare och behöver personlig hjälp med ett specifikt mål inom ledarskap, språk eller kommunikation.

Konflikthantering & Svåra Samtal

ENGELSKA-FÖR-KUNDSERVICEEn utbildning riktad till dig som är chef och som vill lära dig hur du löser konflikter och håller konstruktiva svåra samtal.

Projektledning

ENGELSKA-FÖR-KUNDSERVICELär dig de viktiga grundpelarna inom projektledning och få samtidigt de kunskaper du behöver för att kunna genomföra och driva egna projekt!

Kommunikativt Ledarskap

ENGELSKA-FÖR-KUNDSERVICEDen här kursen kommer att lära dig som är ledare att engagera, inspirera, lyssna på och involvera alla medarbetare för att ni på så sätt ska nå högre effektivitet och framgång.