Kommunikativt Ledarskap i Multikulturella Organisationer

Kommunikativt Ledarskap i Multikulturella Organisationer

nysomchef
Beskrivning

Allt fler företag och organisationer idag är internationella och/eller multikulturella, det kan handla om medarbetarnas etnicitet, kön, religion, ålder, yrkeskategori etc. Och som ledare och chef är det viktigt att du får ut mesta möjliga av den kulturella mångfald som finns inom organisationen. Alla måste jobba mot samma mål. Den här kursen kommer att lära dig som är chef och ledare att förstå de mångkulturella skillnaderna, se möjligheterna och därmed på ett tydligare och mer effektivt sätt kunna inspirera och motivera alla medarbetare för att ni på så sätt ska nå större framgång.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Kommunikativt Ledarskap i Multikulturella Organisationer.