Kommunikation i Virtuella Miljöer

Kommunikation i Virtuella Miljöer

virtuellamiljoer1
Beskrivning

I dagens internationella företagslandskap är det absolut nödvändigt att kunna kommunicera virtuellt med medarbetare, kunder och leverantörer. I den här kursen fokuserar vi på affärsmöten, förhandlingar och samtal som sker i virtuella miljöer. Du kommer att få lära dig hantera teknik, röst och kroppsspråk till din fördel i alla typer av virtuella affärsmöten.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar och kurser inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Kommunikation i Virtuella Miljöer.