Kommunikation i Multikulturella Organisationer

Kommunikation i Multikulturella Organisationer

kommunikationimultikultur1
Beskrivning

I dagens internationella företagslandskap är det absolut nödvändigt att kunna kommunicera effektivt med medarbetare, kunder och leverantörer. Den här kursen i kommunikation kommer att lära dig skillnaderna, öka din medvetenhet om kulturella regler och arbetskulturer och på så sätt ge dig en solid plattform att stå på när det gäller att kommunicera med människor och arbetsgrupper över de multikulturella gränserna på ditt företag eller i din organisation.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Kommunikation i Multikulturella Organisationer