Interkulturell Mötesetikett

Interkulturell Mötesetikett

interkulturell
Beskrivning

Dagens företagsklimat präglas till stor del av internationella & interkulturella möten. Att förstå affärsetikett och mötesetikett inom utländska företag & organisationer kan vara otroligt viktigt för att skapa eller bibehålla goda affärsrelationer. Den här kulturkursen lär dig allt du behöver när det handlar om interkulturell affärs- & mötesetikett.

Kursen kommer att hjälpa dig förstå och hantera de specifika seder och regler för affärsetikett som finns i just det land där ni har verksamhet och/eller ska genomföra era affärer/möten.

Den här kursen kan innehålla:

  • Identifiering och jämförelse av kommunikationsstilar
  • Tips för social etikett, bygga relationer och kontakter
  • Tips för socialt beteende och mötesetikett
  • Mötesstrategier – vanligaste och mest effektiva fraserna

Kursen skräddarsys helt utifrån er och ert företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kultur och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får ni personlig coaching och omedelbar feedback från er lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att ni ska bli kompetenta inom interkulturell mötesetikett.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att du ska bli kompetent och säker när det gäller Försäljning och Kundbemötande för Icke Säljare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kulturkurs – Interkulturell Mötesetikett.