Globalt Ledarskap

Globalt Ledarskap

nysomchef
Beskrivning

Att förstå hur ökad global handel integreras med global teknologi är otroligt viktigt för dagens ledare och chefer, som vill att deras företag ska ligga i den absoluta framkanten av internationell handel. Den här inspirerande kursen i Globalt Ledarskap kommer att få dig som är chef och ledare att förstå ditt företags produktion, marknadsföring och försäljning ur ett globalt perspektiv och hur ni kan agera på bästa sätt för att bli mer effektiva i er internationella affärsverksamhet.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Ledarskap ABC (nivå 1-3).