Balance Scorecard

Balance Scorecard

Balance_scored
Beskrivning

Den här kursen kommer att lära dig som är chef eller ledare att använda BSC (Balance Scorecards) för att på så sätt få en tydligare överblick över ditt företags verksamhet. BSC gör även att du lättare kan förutse konsekvenserna av era handlingar och lägga upp strategier för framtiden. BSC är ett mycket effektivt sätt när du vill ha full kontroll på ditt företags försäljning och när du vill kunna planera nästa taktiska steg. BSC kommer att ge dig nycklar till ökad framgång!

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Balance Scorecard.