Att Leda Virtuella Möten

Att Leda Virtuella Möten

moten
Beskrivning

Virtuella affärsmöten via Skype och liknande är mycket vanligt i dagens internationella och flexibla företagsverksamhet. Men att lyckas med förhandlingar och affärer i virtuella mötessammanhang kan vara betydligt svårare än möten i verkliga livet och ställer helt andra krav på dig eftersom du på flera sätt blir begränsad. I den här kursen – Att Leda Virtuella Möten – kommer du som är chef och ledare att få lära dig hantera teknik, röst och kroppsspråk till din absoluta fördel i alla typer av virtuella affärsmöten och förhandlingar.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Att Leda Virtuella Möten.