Att Arbeta i Multikulturella Team

Att Arbeta i Multikulturella Team

attarbetaimultikulturella
Beskrivning

Det här är en inspirerande utbildning inom kommunikation, riktad till internationella och/eller multikulturella arbetslag, enheter, ledningsgrupper och projektgrupper – som vill utveckla sitt lagspel och få ökad förståelse för hur samarbete leder till ökad effektivitet.

Under utbildningen arbetar vi med både teoretiska och praktiska övningar, med en kompetent lärare som har lång erfarenhet av just lagarbete och samarbete och som i detalj kan fokusera på just er grupp och det ni arbetar med.

Målet med den här utbildningen är att ni som team ska få en ökad förståelse för hur just ni fungerar och därmed även nå en tydligt ökad effektivitet inom ert arbetslag!

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar och kurser inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Att Arbeta i Multikulturella Team