Arbetsmiljöutbildning – Grundkurs, 1-2 dagar

Arbetsmiljöutbildning – Grundkurs, 1-2 dagar

Beskrivning

Den här kursen ger dig som är chef, arbetsledare eller skyddsombud grundläggande kunskaper i arbetsmiljöarbete på just din arbetsplats.

En god arbetsmiljö är en absolut förutsättning för att vi ska må bra och kunna prestera i vårt arbete. En god arbetsmiljö ger även direkta resultat när det gäller högre effektivitet och ökad lönsamhet för företag.

Vi lär dig att förstå det komplexa regelverket kring arbetsmiljö, ansvarsfrågorna och hur du skapar en god och funktionell arbetsmiljö på din arbetsplats. Vi lär dig att förebygga problem som kan leda till dåligt arbetsklimat, ohälsa och olyckor. Kursen ger även kunskaper kring hur en positiv arbetsmiljö kan skapa goda resultat för verksamheten.

Den här grundläggande kursen ger dig trygghet att agera inom arbetsmiljöområdet på ett konstruktivt och säkert sätt. Ett måste för chefer, arbetsledare och skyddsombud.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till GMS International info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår grundkurs i – Arbetsmiljö