Agilt Ledarskap – Att leda rörliga projekt

Agilt Ledarskap – Att leda rörliga projekt

nysomchef
Beskrivning

Det blir allt mer vanligt att man inom företag arbetar i olika typer av flexibla, så kallade agila projektformer. Detta ställer helt nya krav både på medarbetare och chefer, eftersom ledarskapet blir mer flytande. Den här kursen ger dig, som är ansvarig för ett eller flera projekt, verktyg för det agila sättet att arbeta och leda. Kursen passar utmärkt för dig som exempelvis är projektledare eller teamledare.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Agilt Ledarskap – Att leda rörliga projekt.