Affärsmannaskap för Kvinnor

Affärsmannaskap för Kvinnor

affarsmannaskap
Beskrivning

En kurs i affärsmannaskap och ledarskap riktad till kvinnor i ledande positioner. Vilka krav ställs på kvinnliga chefer? Vilka konflikter kan uppstå? Och är det egentligen någon skillnad för en kvinnlig chef när det gäller att leda män gentemot att leda andra kvinnor?

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Affärsmannaskap för Kvinnor.